Onların gözü oyuncaktaydı

Vali Necmeddin Kılıç, çocuklara oyuncak dağıttı

13 Eylül 2017 Çarşamba 19:47
Onların gözü oyuncaktaydı

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, 40 okula Z kütüphane kurulacağını söyledi. 

Çepni Mahallesi’nde düzenlenen valilik halk günü toplantısı öncesi Kerebi Gazi İmam Hatip Okulu’nda Okul Aile Birliği yöneticileri ve okul öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Kılıç, imkanlar ölçüsünde bütün okulları ziyaret etmeyi planladığını belirterek, öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin sorunları araştırarak eğitim alanında yaşanan problemleri gidermeyi amaçlarını anlattı.

Bu yıl 40 okula Z kütüphane yapacaklarını açıklayan Vali Kılıç, “Bir o kadarda kütüphanemiz teslim edildi. Ankara’daki, İstanbul’daki Çorumlu hemşehrilerimiz de bu kütüphanelerin kitap ihtiyaçlarını karşılayacak. Okulların bahçesinde spor salonları ve çevre düzenlenmeleri yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Spor Toto Genel Müdürlüğü, İl Özel İdaresi ödenekleri ve hayırseverlerin destekleriyle 15 civarında okulun inşaatına başlandığını açıklayan Kılıç, “Bu inşaatlar tamamlandığında il merkezinde tüm okulları tekli tedrisata geçirmiş olacağız. Sadece ilkokullarda ve ortaokullarda tekli eğitim olmayan okullarımız var. Bunu yaparken öğretmenlerimizden de fedakarlık bekliyoruz. Öğretmenlerimizin daha çok okulda kalmalarını istiyoruz. Okullarımızda spor kulüpleri olsun istiyoruz. Çocuklarımız okul dışında kontrolsüz alanlarda ahlaki yapıları zayıflana kadar öğretmenlerimizin nezaretinde bedenen, ilmen kendini geliştirerek yarınlarımıza daha hizmet edenler bireyler olarak yetişmelerini arzu ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizle imkan ve vakit ölçüsünde buluşmaya çalışacağız” diye konuştu.

Toplantı sonunda Vali Kılıç, çocuklara oyuncak dağıttı.






İHA











Son Güncelleme: 14.09.2017 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.