Osmancık şairleri ağırladı

Osmancık'ta şiir dolu saatler

19 Ekim 2017 Perşembe 10:59
Osmancık şairleri ağırladı

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Okur Yazar Buluşması' projesi kapsamında şairler Osmancık'a geldi.


Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi ile Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizesinde gerçekleşen buluşma iki farklı şekilde gerçekleştirildi. Saat 13.30'da lise öğrencileriyle buluşan şairler akşam Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şubesi Çok Amaçlı Salonun'da edebiyat severlerle bir araya geldi.


Selim Sina Berk, Ahmet Şefik Vefa ve Aykut Nasip Kelebek'in katıldığı programda şairler, edebiyat toplum ilişkisi, şiir ve kendi yazma serüvenleri hakkındaki görüşlerini paylaştılar. Programın sonunda katılımcıların sorularına da cevap veren şairler kendi şiirlerini okudular.








Son Güncelleme: 19.10.2017 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.