Profesyonellere taş çıkardılar

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri Tiyatro Kulübü öğretmen ve öğrencileri, hazırladıkları tiyatro...

21 Nisan 2015 Salı 16:47
 Profesyonellere taş çıkardılar


Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri Tiyatro Kulübü öğretmen ve öğrencileri, hazırladıkları tiyatro gösterisi ile profesyonel ekiplere taş çıkarttı.


Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, senaristliğini ve yönetmenliğini Gençlik Merkezleri Drama Öğretmeni Bilgehan Geniş'in yaptığı “Aşka Erenler” adlı tiyatro gösterisi Devlet Tiyatro Salonu'nda sahnelendi.


Kostümleri ve sahne performansları ile son derece başarılı bir gösteriye imza atan gençleri Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve eşi Halime Gül ve Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu yalnız bırakmadı.


Çok sayıda tiyatro severin büyük bir dikkatle izlediği oyunu, seyirciler uzun süre ayakta alkışladı.


Oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, oyunu yazan, yöneten ve Yunus Emre'yi rolüne hayat veren Çorum Bilgehan Geniş'i ve ekibini kutlayarak çiçek takdim etti.



Son Güncelleme: 21.04.2015 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.