Ramazan akşamlarına şiir esintisi

Çorum Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri renkli gösterilere sahne oluyor.

04 Haziran 2018 Pazartesi 19:18
Ramazan akşamlarına şiir esintisi

Çorum Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her Cuma gecesi düzenlenen eğlence programları kapsamında Çorum’a gelen Niyazi Gedik seslendirdiği birbirinden güzel şiirlerle geceye renk kattı.

Akit Tv’de de sahur programları yapan ve oldukça geniş bir dinleyici kitlesine hitap eden Şair Niyazi Gedik geçtiğimiz Cuma akşamı Çorumlu şiir severlerle bir araya geldi. Şair Niyazi Gedik’in şiir dinletisi öncesinde sahne alan Tasavvuf Musikisi ekibi büyük beğeni topladı. Çorumlu şiir severlerin oldukça ilgi gösterdiği Niyazi Gedik şiir dinletisinde ise Gedik, kendisine ait olan şiirleri de seslendirdi. Kendisine gelen istekleri de geri çevirmeyen Niyazi Gedik dinleti sonrasında dinleyicilere şiir kitaplarından hediye etti ve bu kitapları imzaladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan şiir dinletisinin ardından Niyazi Gedik’e teşekkür ederek Çorum’u temsil eden saat kulesi maketi hediye etti.

Son olarak sahne alan Hacivat-Karagöz ise gösterisi büyük küçük herkesin beğenisini toplamayı başardı. Öte yandan gösterilerin olmazsa olmazlarından olan yüz boyama, patlamış mısır, Osmanlı şerbeti, Osmanlı şekeri ve pamuk şeker 7’den 70’e tüm vatandaşlar tarafından ilgi gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165