Samsun’u Çorum’a tanıtacak

Samsun Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Genç, turizm için öncelikli birinci görevlerinin Samsunluya...

15 Nisan 2014 Salı 18:19
 Samsun’u Çorum’a tanıtacak


Samsun Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Genç, turizm için öncelikli birinci görevlerinin Samsunluya Samsun’u tanıtmak olduğunu söyledi. 

Samsun’da yaşayan insanların Samsun ve ilçelerini tam olarak tanımadığını ifade eden Dilek Genç, “Turizm için öncelikle birinci görevimiz Samsunluya Samsun’u tanıtmak gerekiyor. Samsun’da yaşayan insanlara Samsunlu da olabilir, başka şehirden gelmiş burada da yaşıyor olmuş olabilir. Öncelikle Samsunluya Samsun’u tanıtmalıyız ki, biz iyice nerede ne olduğunu bilelim. Sonrasında bizim en yakın çevremizde olan illere Samsun’u tanıtmalıyız. TR83 Bölgesi’nde Tokat, Amasya, Çorum, Ordu illerine Samsun’u tanıtmalıyız. Bu illere kendimizi tanıttığımızda yerli turist çekebiliriz” dedi.
İklim şartları nedeniyle yabancı turistler ile ilgili Arap turistlerin gündemlerinde olduklarını belirten Genç, “Arap turistler şehirlerimize gelmeye başladı. Samsun’daki otellerimizde bitmiş olanlar var ve yatak kapasitelerimiz şuanda çok iyi. Yerelde de ulusalda da zincir olan otellerimiz artmış durumda. En azından şu anda turist geldiğinde ‘yatacak yeri yok’ problemini çözmüş durumundayız. Bununla ilgili turistleri gezdirebileceğimiz yerlerimizde var. Ama Samsunlu hemşehrilerimiz şehirlerindeki birçok yeri bilmiyor. Onun için öncelikle sloganımız Samsunluya Samsun’u tanıtmak ve daha sonra da yakın çevredeki illere Samsun’u tanıtmak. Oralardakileri buraya, buradakileri de oraya götürmek istiyoruz” diye konuştu.






İHA

Son Güncelleme: 15.04.2014 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.