Sanat şenliğine katılacaklar

Çorum'dan Necla Yıldız Özeskici'nin yağlı boya resim çalışmaları ile Altan Özeskici'nin karikatürleri ve Hatti Fotoğraf Topluluğu’nun ‘Hititler’ konulu fotoğraflarıyla katıldığı I. Kültür Sanat Etkinlikleri, 2-5 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

30 Haziran 2013 Pazar 18:33
 Sanat şenliğine katılacaklar

Ayrıca İzmir’den Devrim Demiral’ın karikatürleri ve Bursa’dan Metin Yazar’ın da çini eserleri, Ordu’nun Akkuş ilçesinde gerçekleşecek sanat şenliğindeki sergide yer alacak.

Hatti Fotoğraf Topluluğu’ndan Altan Özeskici, Burhan Esen, Hüseyin Eker, Nazife Çiçek Yalçınkaya ve Necla Yıldız Özeskici'nin de fotoğrafları ile katıldığı serginin konusu ‘Hititler’ olarak belirlendi. Ayrıca Hatti Fotoğraf Topluluğu üyeleri Akkuş ilçesinde foto safari yaparak, Akkuş’un doğal güzelliklerini fotoğraflayacak.

Ayrıca etkinliğe katılacak sanatçıların gözetiminde, Akkuş öğrencileri ve halkıyla birlikte Görsel Sanatlar Atölye Çalışmaları yaptırılacak. Dört gün sürecek olan sergi ve etkinlikler Akkuş Fatih Ortaokulu Sergi Salonu ve bahçesinde yapılacak.

Akkuş Belediyesi, İstanbul Demokrat Ordulular Platformu ve Çorum Hatti Sanat Topluluğu’nun organizesi ile yapılan etkinlik süresince Akkuş Etnografya Müzesi hazırlıkları da yapılacak.





Son Güncelleme: 30.06.2013 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.