Tanıtıma tam destek

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu Çorum tanıtım Günleri'nde yerini aldı

20 Kasım 2017 Pazartesi 16:34
Tanıtıma tam destek

Merkezi Ankara’da bulunan Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu, bu yıl düzenlenen 4. Çorum Tanıtım Günleri’nde yerini aldı. Çorum Valiliğince Ankara’da düzenlenen tanıtım günlerine geçmişte katılamayan ama bu yıl son dakika da katılım sağlayan  Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu ve Konfederasyonu açtığı rengârenk stantla tanıtım günlerine ayrı bir renk  katıp, damgasını vurdu.

Konuya dair açıklama yapan Çorum Hitit Dernekleri  Federasyonu ve Konfederasyonu  Genel Başkanı Av. Cemal Emir, geçmiş yıllarda bulunmak istemelerine rağmen nasip olmadığını, bu yıl ise Çorum Valisi Necmeddin Kılıç’ın talimatları doğrultusunda  tanıtım günlerinde yer aldıklarını belirterek, " 16-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen tanıtım günlerinde kadın, gençlik, engelli konseylerimizin ve iktisadi işletmemiz olan Güneşin Kadınları Doğal ve Yöresel Ürünleri Satış Noktamızın ürettiği ürünlerimizi satışa çıkardık.

Bizler düzenlenen etkinlikte, elimizden geldiğince 4-5 yıldır yaptıklarımızı anlatmaya çalıştık. Çünkü, Çorum bu ülkenin bir parçası. Biz ülkemiz için varız. Bizim için Samsun da, Hakkari de, Edirne de, Çorum da birdir.  Bizler, tanıtım günlerinde  verdiğimiz mücadele ile birlikteliğimizi daha da sağlamlaştırmaya çalıştık. Ülkemizin geleceği için, bizler bir olmak zorundayız. Çünkü hepimiz aynı gemideyiz.  Bu gemi batarsa eğer, sağında ya da solunda olmanız hiç önemli değil. O yüzden biz farklılıklarımızla güzeliz. Tanıtım günlerine, 4 yıl sonunda  dahil edilmemiz  de adil ve doğru olandır. Bizler geçen yıl 4 Aralık'ta, 30 bin kişilik bir etkinliğe imza atan bir kurumuz. Eğer bize biraz fırsat verilseydi, tanıtım günlerinin açılışına 10 binleri yığardık, geç oldu ama güzel oldu.  Önümüzdeki yıllarda düzenlenecek olan etkinliklerin daha güçlü ve güzel olacağına da olan inancım tamdır " dedi.

Çorum’a has özel ürünlerin, gelenek ve göreneklerin yansıtıldığı Tanıtım Günleri ile ilgili görüşlerini dile getiren federasyon yöneticileri ise, ilk defa katıldıkları etkinlikte yer almaktan dolayı mutlu olduklarını ve birlik beraberlik içinde olunduğu zaman daha güzel işlerin ortaya çıktığını söylediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165