Turistler için konaklama tesisi

Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri Kargı’da turizm uygulamaları kapsamında Sinop yolu üzerinde farklı bir formatla dizayn edilen konakla tesisini ziyaret etti.

10 Ekim 2018 Çarşamba 17:42
Turistler için konaklama tesisi

Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri Kargı’da turizm uygulamalarını yerinde inceledi.

Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Arslan, Müdür Yardımcısı İbrahim Yıldız ve Şube Müdürü Sümeyra Şengül, Kargı-Sinop Karayolu üzerinde farklı bir formatla dizayn edilen ve yerli ve yabancı turistlere hizmet veren konaklama tesisini ziyaret etti. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi’nin Kargı Bezi çalışmaları yerinde görüldü.

Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Müdürlüğümüz Strateji Belgesi ve Eylem Planındaki turizm faaliyetlerinin tüm yıla yayılması çalışmaları kapsamında Kargı ilçemizde devam eden proje uygulamalarını yerinde inceledik.” denildi.

Son Güncelleme: 10.10.2018 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 2018-10-11 14:08:48

burasının adı nedir

banner165