Ülkücü gençler bilgide yarıştı

Ülkü Ocakları Egitim Ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı, liseler arası bilgi yarışması düzenledi.

10 Ocak 2016 Pazar 17:52
Ülkücü gençler bilgide yarıştı

Ülkü Ocakları Egitim Ve Kültür Vakfı Çorum İl Başkanlığı, liseler arası bilgi yarışması düzenledi.

Liseler arasında seçmeler yapılarak kalan yedi lise arasında bilgi yarışması yapıldı.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ortaöğretim teşkilatının düzenlediği yarışmada yarışmacı liselere genel kültür, din ve tarih bölümlerinden oluşan toplamda 20 soru soruldu.

Jüri üyeleri olarak Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, Teşkilatlandırman Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Tosik ve Sosyal Faaliyet Başkanı Yavuz Ünlü katıldı.

Yarışma esnasında yarışan liseler arasında çok güçlü rekabetler yaşandı.Sorulan sorular sonunda ve jürinin gözetmenliği ve puanlaması sonunda Puan durumlarına göre ; Birinci olan lise, Merkez Anadolu lisesi İkinci olan lise, Merkez İmamhatip Anadolu Lisesi Üçüncülüğü paylaşan liseler, Mehmetçik Anadolu Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi Yarışmanın sonunda konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Hattab İmal;

"Ortaöğretimli kardeşlerimizin yapmış olduğu bu yarışma Ülkücülerin boş işlerle uğraşıyor diye konuşanlara Ülkücülerin insanlık âlemi için ilim için irfan için çabaladıklarının güzel örneklerinden sadece birisidir.Yarışma Çorum merkezdeki liselerle sınırlı kalmayıp ilçe ocaktaki lise teşkilatlarımızda da seçmeler olarak yarışmayı Çorum geneline yayıp,geleneksel hale getirilecektir.Burada bu yarışma için uğraşan, soruları hazırlayan,yarışmada dereceye giren liselere teşekkür ediyorum. Başarılarının devamınıda hayatlarında görmek istiyorum. Kaybeden lise teşkilatlarınında eksiklerini kapatıp kazanan kardeşlerimiz arasında yer alacaklarına canı gönülden inanıyorum." Dedi.













Son Güncelleme: 11.01.2016 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.