Ünlü oyuncular Örgel’in oyununda

Star TV'de yayımlanan Deniz Yıldızı adlı dizinin baş rol oyuncuları Cantuğ Turay ve...

24 Nisan 2015 Cuma 09:31
 Ünlü oyuncular Örgel’in oyununda


Star TV'de yayımlanan Deniz Yıldızı adlı dizinin baş rol oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu Turay Çorumlu yazar ve oyuncu Şahin Örgel'in oyunuyla Çorumlu tiyatro severlerle buluşacak.


Aşk Kaşıntısı Çorum’da


Star TV’de sürekli dizi olarak yayımlanan ve izleyicinin büyük beğenisini kazanan Deniz Yıldızı’nda Banu ve Melih karakterini canlandıran Begüm Topçu Turay ve Cantuğ Turay, Çorumlu hemşerimiz yazar ve tiyatro oyuncusu Şahin Örgel'in yazdığı romantik komedi türündeki Aşk Kaşıntısı adlı oyunu sergilemek üzere 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Çorum Devlet Tiyatrosu’nda olacaklar.


Sezon başından beri aynı oyunla Türkiye’de ayak basmadık yer bırakmayan ve seyircinin büyük ilgisiyle karşılaşan yıldız oyuncular, oyunun yazarının memleketinde sahnede olmaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. 


Oyun davetiyeleri Devlet Tiyatrosu gişesinden temin edilebilecek.




Son Güncelleme: 24.04.2015 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.