Yeni dönem kursları başlıyor

TDED’de Osmanlıca, yan flüt, gitar, diksiyon kursları verilmeye başlanacak.

17 Ağustos 2017 Perşembe 17:16
 Yeni dönem kursları başlıyor


Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesi, yeni dönem kurslarının başlatıyor. TDED’de Osmanlıca, yan flüt, gitar, diksiyon kursları verilmeye başlanacak.


TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, derneklerinde bu zamana kadar pek çok kurs, konferans, panel ve seminerler düzenlediklerini, yeni dönemle birlikte de Osmanlıca, yan flüt, gitar, diksiyon alanında yeni dönem kursları açacaklarını söyledi. Kursların başlaması nedeniyle bir açıklama yapan Candan, “Kültürümüzün temelini teşkil eden eserlerimizin hemen hemen tamamı Osmanlıcadır. Kurs koordinatörü S. Aydın Yağmur tarafından açılacak olan Osmanlıca kursu ile Osmanlı eserlerine sahip çıkmak ve bu eserlerin daha iyi tahlil edilebilmesini istiyoruz. Ayrıca, Meltem Dudu Çınar da diksiyon kursu ile hizmet verecek. Eylül ayında başlayacak olan kurslarımız için kayıtlarımız devam ediyor. Hayallerini gerçekleştirmek veyeteneklerini ortaya çıkarmak isteyen herkesi kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz.” dedi.


Candan, kurslarla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0545 784 08 27 numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 18.08.2017 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.