Zonguldak'tan misafir geldi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun eşi Çorum'u ziyaret etti

17 Kasım 2017 Cuma 18:23
Zonguldak'tan misafir geldi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun eşi Fatma Çaturoğlu ve Zonguldak Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın eşi İlknur Çakır, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ev sahipliğinde İkbal Kadın Kültür Sanat ve Aile Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden konuklar, işaret dili kursu, tefsir kursu, danışmanlık hizmetleri, spor salonu, çocuk oyun alanı, el sanatları atölyeleri ve bilgisayar sınıfında yapılan çalışmaları yerinde gördü.

Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun eşi Fatma Çaturoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Şehrinize hayran oldum. Devletimizin ve yerelde belediyemizin yaptıkları inanılmaz güzellikte. Sizin aldığınız hizmeti veremeyen belediyeleri gezmenizi elinizdeki nimetin kadrini takdir etmenizi tavsiye ederim. Sizleri de yereldeki hizmeti kıyaslamak için Zonguldak’ta misafir etmek isteriz.  Allah başkanımızın, sizlerin ve ülkemizin yolunu açık etsin”dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ise il dışından gelen misafirlerin yaptıkları çalışmalarla ilgili memnuniyetlerini iletmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Ülkemizin her tarafında hanım kardeşlerimizin aynı hizmeti almalarını umut ediyoruz. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonunda Hatice Külcü günün anısına Fatma Çaturoğlu çiçek takdim etti.

Son Güncelleme: 17.11.2017 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.