Zulüm dönemi sahneye taşındı

Çorum Belediyesi, 28 Şubat sürecinin insan ve toplum hayatında ortaya çıkardığı sorunları anlatan...

03 Şubat 2015 Salı 16:56
 Zulüm dönemi sahneye taşındı


Çorum Belediyesi, 28 Şubat sürecinin insan ve toplum hayatında ortaya çıkardığı sorunları anlatan ‘Bir Şubat Evi’ konulu tiyatroyu Çorumlularla buluşturdu.

Kara mizah tarzındaki tiyatro oyunu  önceki akşam saat 19.30’da Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, toplumun yaşamında çok ciddi kırılganlıklara, travmalara yol açan ve post modern darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecini anlatan tiyatro oyununu o dönemi ışık tuttuğunu söyledi. Örnek bir aile üzerinden o dönemde yaşanılan olayları seyirciye anlatan tiyatro oyununa tiyatro severler katılırken, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Bir Şubat Evi” tüm hemşehrilerimizin izlemesi gereken çok güzel bir tiyatro oyunu. Belediye olarak bir döneme ışık tutan, seyirciye o dönemde yaşanan olayları tiyatro sahnesinden bir kez daha anlattı. Bu eseri tiyatro oyunu haline getiren tüm sanatçılarımızı kutluyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi. 





Son Güncelleme: 03.02.2015 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.