Başarılı isimlere ödül verdi

8. Uluslararası Buhara Medya ödülleri verildi

26 Ocak 2018 Cuma 17:06
Başarılı isimlere ödül verdi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün Yılın Gençlik ve Spora Katkı ödülünü aldığı ‘8.Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’ törenine katılarak çok sayıda isme ödül verdi.

Ankara’da düzenlenen “8.Uluslararası Buhara Medya Ödülleri” töreninde TBMM Başkanı İsmail Kahraman “15 Temmuz Kararlılık ve Milli İrade” ödülüne, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ise ‘Yılın Bakanı” ödülüne layık görüldü.
Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen ‘8. Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’, Sheraton Otel’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Sanatçılar Ceylan, İrem Derici, Sinan Akçıl, Safiye Soyman, Berdan Mardini, siyaset ve iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.

‘GEMİYİ ANCAK FARELER TERKEDER’
“15 Temmuz Kararlılık ve Milli İrade” ödülüne layık görülen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, basının demokrasideki yerinin çok büyük olduğunu belirterek, “Türkiye büyük bir devlet ve büyümemizi istemeyen bir dünya var. 15 Temmuz günü bir gemi kaptanı olarak, gemiyi terk etmek olmazdı. Gemiyi ancak fareler terk eder. Afrin’de, cephede olan Mehmetçiklerimizi, onların komutanlarını ve başkomutanımızı tebrik ediyorum” dedi.

'TSK’YA GÜVENİYORUZ'

Yoğun çalışmaları ve taşeron işçilere getirilen kadro münasebetiyle ‘Yılın Bakanı” ödülüne layık görülen Bakan Jülide Sarıeroğlu, ödülünü TBMM Başkanı Kahraman’dan aldı. Bakan Sarıeroğlu, “6 ay oldu göreve geleli. Henüz yolun başında bir siyasetçiyim. Rabbim inşallah hayırlı işler yapmayı nasip eder. Taşeron konusu için ödüle layık görülmüşüm teşekkür ederim. Fakat, bizler sadece vesile olduk. Bu işin asıl sahibi, Cumhurbaşkanımızdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şuan Hatay’da birlikleri ziyaret ediyor. Rabbim ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Türk Silahlı Kuvvetlerimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Törene katılan Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu; yılın İl Belediye Başkanı ödülüne layık görülen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yılın Kültür ve Sanata Katkı ödülünü Prof.Dr. Erol Parlak, yılın en başarılı Ticaret Odası Başkanı ödülünü Nail Çiller, Uluslararası Dostluk Ödülünü B.N. Willams Nkurunziza, yılın en başarılı Rektörü ödülünü Prof. Dr. Haluk Görgün, Yılın Oda Başkanı ödülünü Ercan Soydaş, halkın nezdinde Türkiye’de en Güvenilir ödülünü Hekim Prof. Dr. Canan Karatay, yılın en iyi Sanat Müziği Sanatçısı Aslı Hünel, yılın Sendika Başkanı Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Fantezi Müzik Ödülünü Berdan Mardini, yılın en iyi Popüler İkilisi Safiye Soyman-Faik Öztürk ve yılın en iyi Halk Sanatçısı Ceylan ödülünü TBMM İdare Amiri Salim Uslu’nun elinden aldı.

TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu; Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen yılın en iyilerinin seçildiği VIII. Buhara Medya Ödül töreni Buhara Medya Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Öztürk ve değerli ekibini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Hatırlanacağı üzere ödül töreninde 'Yılın Gençlik ve Spor’a katkı ödülünü Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü almış, ödülünü ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu vermişti.

Son Güncelleme: 31.07.2018 01:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.