Bravo Çorum

Anadolu Ajansı Ekonomi Muhabiri Bekir Gürdamar, Çorum Valiliği’nin dar gelirli aileler ve dezavantajlı grupların çamaşırlarının ücretsiz yıkanabilmesi için kurduğu çamaşır evine dikkat çekti.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:40
Bravo Çorum

Çorum Valiliği’nin dar gelirli aileler ve dezavantajlı grupların çamaşırlarının ücretsiz yıkanabilmesi için kurduğu çamaşır evi takdir topladı.

Anadolu Ajansı Ekonomi Muhabiri Bekir Gürdamar, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Bravo Çorum…Çorum Valiliği tarafından hizmete açılan çamaşırevinde, yaşlı ve engelliler ile ihtiyaç sahiplerinin elbiseleri, ev eşyaları ücretsiz yıkanarak kendilerine teslim ediliyor.” ifadelerine yer verdi.

ÇAMAŞIR EVİ PROJESİ

Çamaşır Evi’nde çamaşırını yıkayamayacak yaşlı, engelli ve evinde çamaşır makinesi bulunmayan dar gelirli aileler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile irtibata geçtiği andan itibaren vakıf görevlileri tarafından evlerinden çamaşırları alınarak yıkanacak.4 adet çamaşır makinesi ile 2 adet  kurutma ve ütünün bulunduğu Çamaşır Evi’nde çamaşırlar ücretsiz olarak temizlenecek ve kurutulduktan sonra ütüsü yapılıp vakıf görevlileri tarafından tekrar ailelere teslim edilecek.İlki Gülabibey Mahallesi'nde kurulan ve 17 bin 500 liraya mal olan proje talep geldiği takdirde diğer mahallelerde de hayata geçirilecek.

Son Güncelleme: 20.08.2018 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165