Gazeteciyi hastanelik ettiler

Çorum’da bir gazeteci iki kişinin saldırısına uğradı. Çıkan kavgada gazeteci Cuma Şahin hastanelik edildi.

07 Nisan 2013 Pazar 17:55
Gazeteciyi hastanelik ettiler



Olay Bahçelievler Mahallesi Kale Muhtarlığı yakınlarında dün akşam meydana geldi. İddialara göre, daha önceden bir davaya şahitlik yaptığı söyleyen Çorum Ulusal Kanal Temsilcisi Cuma Şahin, Ahmet E., ve oğlu Ali E., ile tartışmaya girdi. Tartışma büyüdü ve taraflar birbirlerine saldırdı. Çıkan kavga sırasında Gazeteci Cuma Şahin, aldığı darbelerle yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Şahin Burada tedavi altına alındı.



Şahin Polise verdiği ifadesinde “ Taraflarla bir süredir davalık oldukları dosyadan dolayı tartışmalıydık, baba oğul ile bu konuda kavga ettik. Şahısları daha önceden tanımam ve bilmem ben mahkemede şahitlik yaptım. Hatta o gün polis beni karşı taraf şahit yazdırdığı için önce gitmedim. Sonra gelip beni polisler götürdü. Ben bildiklerimi söyledim. O günden sonra taraflar beni tehdit etmeye başladı. Dün akşamda yolda kavga ettik ve beni dövdüler iddiasında bulundu.



Gazeteciyi dövdükleri iddia edilen baba ve oğlu gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.





Son Güncelleme: 07.04.2013 19:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.