Habercim19 sosyal medyada

Facebook’ta facebook.com/habercim19 adresinden güncel olarak yapılan paylaşımlar, twitter adresimiz twitter.com/habercim19’dan da anında siz değerli okurlarımıza ulaştırılıyor.

11 Mart 2013 Pazartesi 12:27
Habercim19 sosyal medyada
Habercim19 takipçileri, haberlerimiz sosyal paylaşım sitelerinden de takip ediyor.

Facebook’ta
facebook.com/habercim19 adresinden güncel olarak yapılan paylaşımlar, twitter adresimiz twitter.com/habercim19’dan da anında siz değerli okurlarımıza ulaştırılıyor.

Yayın hayatına başladığımız günden itibaren, okurlarımız beğeni ve ilgisiyle karşılanan Habercim19,, doğru ve Onwin hızlı haber anlayışı ile Çorumlular’ın dikkatini çekmeyi başardı.  

Teknolojinin imkânlarını kullanarak, siz değerli hemşehrilerimizi, Çorum’dan haberdar etmeye ve Çorum’un sesi olmaya devam eden Habercim19, okurlarını facebook ve twitter sayfalarını da takip etmeye davet ediyor.

facebook.com/habercim19

twitter.com/habercim19

Son Güncelleme: 11.03.2013 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.