Kanal 19’da yeni bir program başlıyor

Kanal 19 TV kendini yeniliyor. de Çorum’un tanınmış ve alanında tecrübesi olan isimleri kadrosuna dâhil ediyor.

07 Mart 2013 Perşembe 14:49
 Kanal 19’da yeni bir program başlıyor


Televizyonculuk alanında başarılarıyla tanınan Hakan Aksu ile anlaşan Kanal19 yeni programlarla yoluna devam ediyor.

Hakan Aksu, Kanal 19 ekranlarında Son Söz adlı programla Çorumluların karşısına çıkacak.

Son Söz adlı programla Çorum’ da yerel televizyonculuğun çıtasını biraz daha yükseltmeyi hedeflediklerini belirten Hakan Aksu, “Çorumlu kendi siyasetçisini ve idarecisini kendi ekranlarında görmek istiyor. İnteraktif olarak katılmak ve sadece izleyici değil katılımcı da olmak istiyor. Herkesin söyleyecek bir sözü mutlaka vardır. Matadorbet Dedikodu şantaj çıkara dayalı bir yayıncılık dan ziyade dürüst katılımcı ve adil olunabilecek bir yayın akışını ilke edindik. Her yerde dediğimiz gibi madem ‘’Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz’’ o halde hepimizin bir şekilde taşın altına elimizi sokmak gibi bir mecburiyetimiz var. Bu sorumluluk bilinciyle yola çıktık. Objektif olabiliriz ancak asla tarafsız olmayacağız. SON SÖZ taraflı yayıncılık gözeten bir program anlayışına sahip olacak. Hakkın halkın ve mağdurun tarafında olacağız.” dedi.

Her Cuma kanal19 ekranlarına gelecek olan programın ilk konuğunun Belediye Başkanı Muzaffer Külcü olacağını belirten Hakan Aksu, “Belediye başkanının şahsı ve temsil ettiği Çorum Belediyesi’ne dair ne varsa konuşulacak olan bu program saat 21.30’da Kanal19 TV ekranlarında olacak.“ diye konuştu. 


Son Güncelleme: 12.03.2013 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.