KANDER, Medya TV'nin konuğu

KANDER pazar günü Medya TV'ni konuğu

05 Nisan 2013 Cuma 14:47
KANDER, Medya TV'nin konuğu


Kısa adı KANDER olan Kanser Hastaları Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği, pazar günü  Medya TV’de Nihat Tanrıkulu'nun sunduğu  ‘Nihat Tanrıkulu ile el ele engellilere bir umut ışığı’ programında canlı yayın konuğu olacak.



İstanbul'da Medya TV Seyrantepe stüdyolarında saat 13.00 de ekranlara gelecek olan programa KANDER Başkanı Hülya Karabıyık ve dernek yönetimi katılacak.



Derneğin gönüllü üyelerinin de bulunacağı canlı yayın programında kanser hastalığının önemi ve Çorum’da kanserle mücadelede yapılan çalışmalar anlatılacak.



Programa Belediye Başkan Yardımcısı Zeki  Gül, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turgay Happani ile Devlet Tiyatroları Müdürü İbrahim Yıldız canlı telefon  bağlantıları ile programa katılırken, Müzikli dakikalarda Çorumlu Namık sahne alacak.



Çorumlu Namık, yeni albümü ile Medya TV ekranlarında müzik ziyafeti sunacak.













Son Güncelleme: 05.04.2013 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.