Meslektaşımız Çorum'u anlattı

Hakimiyet Gazetesi Muhabiri meslektaşımız Recep Mebet, TRT Radyo 1’de yayınlanan ‘Kent Meydanı’ adlı programa konuk oldu.

08 Ağustos 2017 Salı 01:50
 Meslektaşımız Çorum'u anlattı


Hakimiyet Gazetesi Muhabiri meslektaşımız Recep Mebet, TRT Radyo 1’de yayınlanan ‘Kent Meydanı’ adlı programa konuk oldu.


Sunuculuğunu Fatma Turgay’ın yaptığı programda Çorum’u anlatan Recep Mebet, 15 Temmuz Hürriyet Meydanı ve çevresindeki tarihi ve kültürel mekanları tanıttı.


Çorum’un kültür ve turizm alanındaki marka değerlerinin de tanıtıldığı radyo programında, şehrin tarihi geçmişi hakkında da bilgiler vererek soruları cevapladı.


Program Müdürü Murat Altunkaynak ve Prodüktör Ayşe Yürük tarafından hazırlanan programın diğer konuğu, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. G. Gonca Gökalp Alparslan ise Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nde Bosna Hersek ve çevresine dair bilgileri dinleyicilerle paylaştı.


Son Güncelleme: 08.08.2017 15:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-08-08 08:16:01

yakışır, böyle saygılı, güleryüzlü insanlar çorum'u tanıtsın. kendini bi halt zanneden gazeteci kılıklı insanlar değil. yalan uydurma ve özellikle yağcılık kokan haberlerini sayfalarına taşıyan insanlar bu camiadan silinmeli

Avatar
Recep Mebet 2017-08-20 20:50:26

haber ve yorumlar için teşekkür ederim