Milletimize açıkça hakaret edildi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, tecrübeli Gazeteci Ardan Zentürk’ün sunduğu Moderatör Gece’de gündemi değerlendirdi

28 Aralık 2017 Perşembe 01:21
Milletimize açıkça hakaret edildi

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, dün akşam Kanal 24'ün konuğu oldu.

Tecrübeli Gazeteci Ardan Zentürk’ün sunduğu Moderatör Gece’ye telefonla bağlanarak gündeme dair sorularını cevaplandıran Uslu, 15 Temmuz'da sokağa dökülen sivillere hakaret etmesi nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan ve ana muhalefetin genel tutumunu değerlendirdi.

Uslu, şöyle dedi; “CHP Milletvekili Aldan, radyoya yaptığı açıklama ile milletimize açıkça hakaret etmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu, Neşter Diyeti ödeyerek Aldan’ı milletvekili yapmıştır. CHP sansasyonel bir şekilde küfüre, hakarete varan beyanlarla aslında gündemi değiştirmeye, gündemde kalmaya çalışmaktadır.

CHP’de bir ürküntü, bir korku var. CHP, AK Parti’nin başarılarına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın son zamanlardaki ülkemizi ve bütün mazlumları gururlandıran başarılarına gölge düşürmeye yönelik bir çaba içerisinde. Nitekim CHP Grup Başkanvekilide söyledi 'AK Parti dünyanın en doğru işini bile yapsa itiraz ederiz, ret ederiz' diye açıkça itiraf etti.

Ekonomideki büyüme, Taşeron Yasası, Kudüs ve Arakan ile ilgili uluslararası başarının sağlanmasına rağmen, CHP’nin gündemi değiştirmek için özel bir çaba içerisinde olmasını kesinlikle doğru bulmuyoruz.

Eski bir sendikacı olarak; siyasi partilerde bir tutarlılık, proje ararız. Daha çok geleceğe yönelik gerçekleştirmek istedikleri çabalar neyse onları görmek isteriz. Ama ne yazık ki, Ana Muhalefet Partisi CHP bizim yaptıklarımızı eleştirmekten ileriye gitmiyor.

Son Güncelleme: 28.12.2017 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.