Osmancık TV8'de

TV 8’de ilerleyen günlerde yayına girecek olan ‘Aç Kanatlarını Türkiye’ programında Osmancık tanıtılacak.

08 Nisan 2013 Pazartesi 16:13
Osmancık TV8'de


TV 8 ekibinden yönetmen Alican Yaşar, Osmancık’ta Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, OSMİAD Başkanı Sakin Bilge ve OGİAD Başkanı Mustafa Çıplak ile röportaj yaptı.



Osmancık, ulusal yayın organlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Tüm dünyaya ün salan Osmancık 97 pirinci ile ekonomik bir değerin yanı sıra tarihi ve kültürel eserleri ile de önemli bir kent olan Osmancık, TV 8’in de ilgisini çekti. TV 8 ekibi, yakında yayına girecek yeni belgesel ve aktüel programı olan ‘Aç Kanatlarını Türkiye’ isimli program için Osmancık’ta çekim yaptı. Yönetmen Alican Yaşar, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, OSMİAD Başkanı Sakin Bilge ve OGİAD Başkanı Mustafa Çıplak ile Osmancık’ın ekonomik ve tarihi değerleri hakkında röportajlar yaptı. Ayrıca Koyunbaba Köprüsü, Osmancık Kalesi, İmaret Camii, Akşemsettin Camii ve Koyunbaba Türbesi’nde çekimler yapan ekip, Güven ve Çaylak Çeltik fabrikalarında da Osmancık 97 pirincinin üretim hikayesini objektiflerine yansıttı.



Osmancık’ta belediye olarak gerçekleştirilen yatırımlar hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “İlçemizin önemli değerlerini ve ekonomik ürünlerinden pirincimizin tanıtımı için her alanda ilgi çekmeye devam ediyoruz. TV 8 ekibi yaptıkları çekimlerle ilçemizin güzelliklerini ülkemiz ile birlikte dünya ile de paylaşacak. Gerek haber ajansları ve gerekse televizyon programlarının yapımcılarını ilçemizde ağırlamaktan mutluyuz.” dedi.







Son Güncelleme: 08.04.2013 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.