Ünlü yazardan Çorumlu Vali’ye övgü

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un Mardin ziyaretine katılan ünlü yazar Ersoy Dede, Vali Mustafa Yaman'ı övdü.

25 Eylül 2018 Salı 21:49
Ünlü yazardan Çorumlu Vali’ye övgü

Star Yazarı Ersoy Dede, Mardin Valisi hemşehrimiz Mustafa Yaman’ın çalışmalarından övgüyle bahsetti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile Güneydoğu kültür gezisini takip eden Ersoy Dede, ‘Devlette yeni dönemin şifreleri’ başlıklı yazısında Mardin ve Şanlıurfa’dan izlenimlerini aktardı.

Gazeteci Dede, tarih ve kültür kenti Mardin ve Şanlıurfa’nın mutlaka görülmesi gerektiğini belirttiği yazısının son bölümünde Mardin Valisi hemşehrimiz Mustafa Yaman, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’den ‘Yönetilmesi çok zor yerleri yöneten kahramanlar’olarak bahsetti.

İşte Ersoy Dede’nin o sözleri;

Mardin Valisi Mustafa Yaman.. Özellikle belediye başkanlığına da vekalet etmeye başladıktan sonra inanılmaz hızla icraat yapılmaya başlanmış. Tarih orada duruyor ama gidecek asfaltın olmazsa neye yarar.. Aynı şekilde Şanlıurfa Valisi Sayın Abdullah Erin.. Geceli gündüzlü çalışarak kendisine emanet edilen o değerleri anlatmak için, tüm olanakları seferber ediyor.. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi de.. Bugünlerde mesela ‘Acımız Büyük’ sloganıyla bir festivale hazırlanıyor.. Anlayacağınız üzere ‘acılı kebap’ festivali.. Tanıtım için ne yapabilecekse en iyisini yapmaya çalışıyor.. Nedeni?.. Çünkü bu iş ekip işi..”

Son Güncelleme: 26.09.2018 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.