Acımız büyük, üzüntülüyüz, yüreklerimiz yanıyor, ama bir o kadar da öfkeliyiz, kızgınız, yüreğimiz acıdan olduğu kadar intikam duygusuyla da yanıyor. 70 yıldır süren zulüm dün itibariyle zirve yapmış, bir gün içinde 60 kardeşimiz katledilmiş, 3000’e yakını da yaralanmıştır. .

 Öfkemiz sadece Siyonistlere değil elbet, sadece büyük katil ABD’ye de değil, hatta “ölümlerin sorumlusu Hamas’tır” diyerek arsızlığın dibini bulan Trump da değil. En az onlar kadar İslam ülkelerinin diktatör rejimlerine ve o rejimlerin başında bulunan aşağılık kukla yöneticileredir aynı zamanda. Bu cinayetin azmettiricileri Suud’un, BAE’nin Mısır’ın satılmış kral, emir ve firavunlarıdır. İsrail’e karşı savaşmak caiz değil diyen Suudilerin bel’am kılıklı müftüsüdür. Halkından bir milyon insanı gözünü kırpmadan katlettiği halde İsrail’in saldırıları karşısında uyuz it gibi bekleyen Esed’dir.

Müslüman halkların başında bu satılmış maşalar olduğu sürece Kudüs’ün özgürlüğü de başkenti Kudüs olan bir Filistin de boş bir temenni olmaktan öteye geçemeyecektir. Bu konuda hiç hayal kurmaya gerek yok. Zira Kudüs’ün yolu Selahaddin-i Eyyubi’nin de yaptığı gibi Mısır’dan geçer, Şam’dan geçer, Musul’dan Halep’ten geçer.

Oysa bugün bu yolların tamamı bu harami çete başları tarafından kesilmiş durumdadır. Selahaddin-i Eyyubi’nin Kudüs’ü fethetmek için yaptığı hazırlık bu nedenle yıllarca sürmüştür. O gün de aynen bugünkü gibi bölgede ihtirasları imanlarından büyük onlarca emir vardı, taht ve taçlarını korumak için haçlılarla işbirliği yapmaktan kaçınmayan Abdülfettah Sisiler, Muhammed b. Selman’lar, Muhammed b. Zayed’ler, adı Ahmed, Muhammed olan alçaklar vardı. Selahaddin önce Musul’daki, Halep’teki Şam ve Mısır’daki bu haçlı işbirlikçilerinin tahtlarını başlarına geçirmiş, kafalarını ezmiş, ancak ondan sonra Kudüs’e yönelmiştir. Bugün de bundan başka yol yoktur. O yüzden bu iş uzun ve meşakkatli, iman ve sabır gerektiren bir iştir. 

Filistinli kardeşlerimiz 70 yıldır sadece topraklarını savunmuyorlar, ümmetin onurunu, şerefini, namusunu da savunuyorlar. Bu yüzden kendilerine şükran borçluyuz, minnet borçluyuz, rabbim onları cennetiyle mükâfatlandırsın. Onlar ölerek ümmeti diriltiyorlar. Evet, mübarek kanlarıyla ümmeti daldığı bu ölümcül uykusundan uyandırıyorlar.

Batıcı laik eğitimlerle beyinleri yıkanan kuşaklara yıllarca bir İsrail- Arap Savaşı olarak adlandırıldı buradaki kavga. Sanki Kudüs sorunu sadece Arapların sorunu imiş gibi yansıtıldı. İşgalci siyonistlerin yaptığı her katliamdan sonra adet yerini bulsun cinsinden göstermelik, sünepe kınamalarla geçiştirildi.

Ama şükürler olsun ki şehitlerimizin bereketiyle artık bunun Kudüs davası olduğu, yani mukaddes bir dava olduğu anlaşıldı. Bakın Türkiye 3 gün yas ilan etti, ABD ve İsrail büyükelçilerini geri çağırdı, davayı sahiplendi. Ama daha fazlası yapılmalı. Hiç değilse İsrail elçisi kovulmalı ve ilişkiler sonlandırılmalı.  

Evet, öfkemiz sonsuz ama şehitler için karalar bağlamaya gerek yok. Kardeşlerimiz için üzülüyoruz ama asıl üzülmemiz gereken İslam dünyasının zillet içindeki hal-i perişanı olmalıdır. Bir buçuk milyarlık İslam dünyası hala BM denilen beşli çetenin kuklası bir kuruluştan yardım dileniyor, Avrupa’dan katliamları durdurmasını istiyoruz. Cellatlarımıza sığınıyor, onlardan merhamet diliyoruz ki, asıl kahredici olan bu. Omerkilic91@Hotmail.com

         

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 2018-05-17 01:11:53

ümmetin gür sedası tayyip bey, çorum versiyonu ömer kılıç

Avatar
mustafa 2018-05-16 01:15:26

gece 01.07 de okuduğum yazı düşüncelerime tercüman oldu. içimizin yangını geçmiyor. Rabbim ümmete şuur ve direniş aklı imanı gücü versin

Avatar
adil 2018-05-16 01:16:45

keramet ehli şeyh'ler buyrun kerametinizi gösterin. er meydanındayız hadi yıkın israil'i sizde burda milleti kandırmayın Efendiler.

Avatar
ümmet 2018-05-16 01:19:42

Kudüs mescidi aksa ümmetin namusudur. gün namusumuza ahip çıkma günüdür. aşağılık FETO ve FETÖ cülerden yorum ve kınama bekliyoruz. aşağlık feto hani "haçlılar sizin karınıza kızınıza ilişmez " diyordu. hain alçak şerefsiz canımızı alıyor canımız. alçak

Avatar
Okur Yazar 2018-05-16 14:01:09

Gerçekler acı ve yüzleşilmesi gerekiyor. Şunu anlamamız gerek bize Sisi gibi, Esed gibi katillerden ve onların işbirlikçisi Suud, Mısır, BAE ve İran'dan bir fayda gelmez...
Kurtuluş yüreği ümmet için çarpan ve bu bilinci diri tutan müslümanların direnişi ile gerçekleşecektir.

Avatar
barış 2018-05-17 01:13:12

ümmet uyanmak zorundadır. millet direnmek zorundadır. müslüman hakkı haykırmak zorundadır. Rabbim bizleri ıslah eylesin, şuur ve direniş güçü aklı imanı versin

Avatar
serkan 2018-05-22 18:19:24

ömer kılıç sizi milletvekili listelerinde görmek istiyorduk. amma maalesef olmadı. ne zaman o listede 1 ömer kılıç yazacak . istiyoruz. hayırlısı

Avatar
hadise 2018-05-22 18:20:43

yazınız kızgınlığınızı ifade ediyor. inyaAllah bir gün olur ümmet şuurlanır. başlarındaki zalimlerden kurtulurlar.

banner165