19 bin adet bordür döşenecek

Osmancık Belediyesi 2013 asfalt programında 230 ton asfalt dökerek yedi kilometre yolu asfalta kavuşturacak.

03 Temmuz 2013 Çarşamba 11:26
 19 bin adet bordür döşenecek

Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, asfalta kavuşturulacak sokak ve caddelerde çevre düzenlemesi için 19 bin adet bordür taşının döşeneceğini açıkladı.

Osmancık Belediyesi 2013 asfalt programına yaptığı çalışmalarla başladı. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı,  Koyunbaba Mahallesi, Şenyurt Mahallesi, Gemici Mahallesi ve Gürleyik Mahalleleri'nde yedi kilometre yolun 230 ton asfaltla kaplanacağını belirtti. Başkan Yazıcı, asfalt programına alınan mahallelerdeki cadde ve sokaklarda belirlenen alanların daha düzgün yol güzergahı ve çevre düzenlemesine sahip olması için 19 bin adet bordür taşının döşeneceğini kaydetti.

Belediye olarak asfalt yatırımlarında rekorlar üstüne rekorlar kırdıklarının altını çizen Başkan Yazıcı, "Göreve geldiğimiz süre içerisinde 70 kilometre yolu asfaltına kavuşturarak üç dönemde yapılan hizmeti üç yılda gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın çamur ve toz gibi şikayetlerine çözüm bulduk. Asfalt yatırımlarımızda hizmette eşitlik politikasını sürdürerek uzak yakın mahalle ayrımı yapmadan ilçemizin hizmet bekleyen en uzak köşesine bile asfalt yatırımını götürdük. Köy statüsünden ilçemize mahalle olarak bağlanan bölgelerimizi bile asfaltına kavuşturduk" dedi.

Başkan Yazıcı, bordür taşı döşeme çalışmalarının Koyunbaba Mahallesi'nden başladığını bildirdi.





Son Güncelleme: 03.07.2013 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.