Acılarını paylaştılar

Açelya Derneği, Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Aşağı Şeyhler Buruncuk köyünde çıkan yangında evleri yanan ailelere yardım eli uzattı.

28 Temmuz 2013 Pazar 16:36
 Acılarını paylaştılar

Açelya Derneği, Çorum'un İskilip ilçesine bağlı Aşağı Şeyhler Buruncuk köyünde çıkan yangında evleri yanan ailelere yardım eli uzattı. Dernek, gıda ve kıyafet yardımı yaparak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Dernek üyesi Zehra Tamirci, yaptığı açıklamada, "Birliğin, berberliğin, merhametin, şefkatin en üst seviyede olduğu mübarek Ramazan ayında bulunmaktayız. Böyle mübarek bir ayda yangından dolayı evlerini ve eşyalarını kaybeden ailelere çok üzüldük. Dernek yönetim kurulumuzla görüşüp kendi imkanlarımız çerçevesinde gıda ve giyecek yardımı yapmaya karar verdik. Hazırladığımız Ramazan kumanyalarıyla birlikte aldığımız giyim eşyalarını kendilerine teslim ettik. Yaptığımız yardımlarla bir nebze de olsa yaralarını sarmış olduk, bu da bizi mutlu etti." dedi.

Evleri yanan Zeliha Aslan, Sadık Aslan, Ahmet Erkeç ve Menşure Şahin de dernek yetkililerine teşekkür ederek, yardım beklediklerini ifade etti.

(Cihan)





Son Güncelleme: 28.07.2013 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.