Adaylar hep böyle olsa!

Bazı adaylar seçilmeden hizmet veriyorlar.

10 Mart 2014 Pazartesi 15:15
Adaylar hep böyle olsa!

30 Mart yerel seçimleri elde olmayan nedenlerden ötürü liderlerin seçimine dönüştü. Oysa adı üstünde yerel seçim ve seçimin yerelliğinin deyim yerindeyse nabzı muhtarlarda atıyor. Bu nedenle muhtar adayları bizim için çok önemli. Allah için adamlar hayırlı işler de yapıyor. Belediye başkan adayları projelerden, yapacaklarından bahsederken işte bir muhtar adayımız icraata geçmiş bile. Hem de toplumsal bir konuya-soruna) parmak basarak. Ulukavak Mahallesi Muhtar Adayı Sait Pamir'den bahsediyoruz. İnsan hayatı için olmazsa olmaz kanın önemine dikkat çekiyor ve bir de kan bağışında bulunuyor. 

Espri değil, gerçekten tüm adaylar seçilmeden böyle hayırlı işlere imza atsa. Neticede 30 Mart'ta bir başkan seçilecek. Seçilmeyen diğer adaylar da başkan olamasalar da memlekete hizmet etmiş olacaklar. Değil mi ama?





habercim19









Son Güncelleme: 10.03.2014 19:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.