ANATIPDER iftarda buluşturdu

Anadolu Tıbbiyeliler Derneği (ANATIPDER) tarafından düzenlenen iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

25 Temmuz 2013 Perşembe 09:54
 ANATIPDER iftarda buluşturdu

Samanyolu  Koleji’nin  yeni  yerinde   düzenlenen  iftara,  Dernek  Başkanı  Ethem  Zobacı, İl  Koordinatörü  Doğan  Uyar  ve üyelerin ev sahipliği yaptı. iftarda ANATIPDER’in çalışmaları hakkında veren İl  Koordinatörü  Doğan  Uyar, “Afrika ülkelerinde sağlık taramaları  ve sağlık eğitimleri,  toplumun  ihtiyacı  olan  konularda  halka ve sağlık çalışanlarına eğitim ve seminerlerin düzenlenmesi,  14 Mart Tıp Bayramı’nda her  yıl bütün sağlık  çalışanlarının  aileleri  ile  beraber yemekli bir araya getirilmesi,  Hayat Koçluğu Projesi  ile sevgi evlerinde kalan çocukların sosyal hayata adaptasyonu ile ilgili çalışmalar, ‘AB Ülkelerinde Aile Hekimliği Uygulamaları’ adlı proje  ile 34 kişilik dernek üyeleri ve sağlık çalışanlarından oluşan iki ekiple AB ülkelerinde Aile Hekimliği uygulamaları konusunda izlenimlerde bulunulması, 41 kişilik ekiple Bosna -Hersek Cumhuriyeti’ne,  24  kişilik  ekiple Kudüs'e  kültür turu düzenledik. “ dedi.

ANATIPDER  İl  Koordinatörü  Doğan  Uyar, insan yetiştirme ve ona hizmet etmenin önemine dikkat çekerek,  birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Uyar, yaptığı açış konuşmasında özetle şu mesajları verdi; “İçinde  bulunduğumuz  Ramazan  ayını fırsat  bilerek sizlerle bir kere  daha  beraber  olmak  istedik, o nedenle sizleri  davet  ettik, elbette  davet  etmek  güzeldir, ancak  davete  icabet  etmek çok  daha  güzeldir.  Böyle  güzel bir  günde  buraya  gelmekle, davete  icabet etmekle inanın  sizler  çok daha  güzel  olanı  yaptınız.  O  nedenle  sizlere  çok   teşekkür  ediyorum. Ramazan’ın  hayırlara  vesile  olmasını  temenni  ediyorum. İnsan  yetiştirmek  ve  insana  hizmet  etmek,   gönül  almak, günümüzde  birlik  ve beraberliğin,  ülkemizde  ve  bütün  dünyada  en  büyük  ihtiyaçlardan birisidir. Ramazan  günleri böyle  güzellikler  için  bir  fırsat oldu. “diye konuştu.






Son Güncelleme: 25.07.2013 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165