Artık bize kampüsü soran yok

AK parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan’ı makamında ziyaret etti.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 12:14
 Artık bize kampüsü soran yok


Yapılan açıklamaya göre, üniversitede yapılan çalışmaların ve projelerin ele alındığı ziyarette konuşan  Uslu, üniversitenin her geçen gün daha da büyüdüğünü, olumlu gelişmelerin Çorum için de büyük bir önem taşıdığını söyledi.

2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre üniversitenin kontenjanlarını yüzde100 doldurmasının memnuniyet verici olduğunu belirten Uslu, kontenjanların dolmasının sebebini son açılan bölüm ve programların  istihdam garantili olmasından kaynaklandığını ifade etti.

Kuzey Kampüs’te incelemelerde bulunan Uslu, “Daha önceden gittiğimiz her yerde  yerleşke ile ilgili sorular sorulurdu, şimdi yerleşke sorunu çözüldü, artık bu tür sorularla karşılaşmıyoruz.  Üniversitemiz için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen her türlü katkıyı vereceğiz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Alkan ise, üniversitemizde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek göreve geldikleri günden bugüne Çorum Milletvekilleri ile sürekli koordinasyon içinde çalıştıklarını ve birlikte yapılan bu çalışmalar sonucunda artık somut sonuçlar alınmaya başladıklarını söyledi. Rektör, Kuzey ve Güney yerleşkeleri için emeği geçen herkese teşekkür ederek, Salim Uslu’ya çini işlemeli bir tabak hediye etti.




Son Güncelleme: 29.07.2013 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.