Avrasya’dan Çorum’da etkinlik talebi

Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği Başkanı Hikmet Eren, Yönetim Kurulu Üyesi Beşir Var, Basın Danışmanı Yeşim Özcan AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret etti.

04 Eylül 2013 Çarşamba 17:54
 Avrasya’dan Çorum’da etkinlik talebi


Dernek Başkanı Hikmet Eren, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek," Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği olarak yurtiçi ve yurtdışında birçok üniversite ile çalıştay, konferans ve panel düzenliyoruz. Çorum’da da “Türkiye-Azerbaycan İlişkileri” panelinde bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. Siz değerli büyüğümüzden bu konuda destek bekliyoruz." dedi.

Uslu yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum’da da böyle bir panelin düzenlemesi için gerekli görüşmeler yapılarak kendilerinin bilgilendirileceğini
söyledi.




Son Güncelleme: 04.09.2013 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.