Bağcı’dan Habercim19’a ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, Habercim19 Sahibi ve Genel Koordinatörü...

08 Mart 2014 Cumartesi 17:25
 Bağcı’dan Habercim19’a ziyaret

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, Habercim19 Sahibi ve Genel Koordinatörü Şeyda Önen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette AK Parti yöneticileri Cemalettin Polattaş,  Özzehinli, Güzide Kürkçü, Şaziye Çaylak Yıldız ile İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur Özzehinli hazır bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum’da internet haberciliği yapan gazetici arkadaşları ziyaret ettiklerini, internet medyasının hatırı sayılır bir konuma ulaştığını, hepsinin ayrı ayrı takipçileri bulunduğunu söyledi.

Habercim19’un bir yıl gibi çok kısa bir sürede ciddi mesafe kat ederek hatırı sayılır bir yere ulaştığını, ciddi başarı yakaladığını belirten Bağcı, başta Şeyda Önen olmak üzere emeği geçen çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.


İnternet yasa taslağı yolda

Milletvekili Cahit Bağcı, internet medyası ile sosyal medyada ciddi bir boşluk olduğunu, iletişim alt yapısında bazı eksiklikler bulunduğunu hatırlattı.

İnternet medyasının kamu ilan pastasından faydalanacağı bir yasa tasarısının Başbakan Yardımcısı Bülent Arıç tarafından açıklandığını belirten Bağcı, Bakanlar Kurulu’na bilgi verildiğini, kanun taslağının hazırlıklarının yapıldığını kaydetti. Bağcı, “Yeni taslakta internet medyasına kamu yayıncılığı hususunda bir düzenleme gelecek. Kişi hak ve özgürlükleri ile basın ilkeleri aynen geçerli olmak üzere ilan pastasından istifade etmeleri sağlanacak. Çorum internet medyası titiz, ilkeli ve objektif yayın yapıyor. Türkiye’de bazı internet sitelerinin şantaj amaçlı yayın yaptığına şahit oluyoruz.


‘Haberci19 son derece ilkeli’

Çorum medyası bu yönüyle nezih ve ilkeli yayın yapıyor. Habercim19 da bir yıldır kişi hak ve hukukuna saygılı, özel hayata saygılı, ilkeli, titiz ve seviyeli yayıncılık anlayışını iyi şekilde ortaya koydu.” dedi.








Son Güncelleme: 09.03.2014 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.