‘Başbakan’a yapılan iftiralar tutmadı’

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, milletin Başbakan’ın yanında yer aldığını açıkladı.

08 Mart 2014 Cumartesi 17:47
 ‘Başbakan’a yapılan iftiralar tutmadı’


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı, milletin Başbakan’ın yanında yer aldığını açıkladı.

Habercim19 Sahibi ve Genel Koordinatörü Şeyda Önen’e genel gündemi değerlendiren  Bağcı, siyasetin şekli ve tarzının seçim havasına büründüğünü söyledi.

Millete hizmet için görev başında olanlarla görev başında olmayanlar için projelerin konuşulması gereken bir ortam olması temennisinde bulunan Bağcı, AK Parti’nin 12 yıldır  vesayet ve abluka altında yürüdüğünü, kotarılmış projelerle dizayn yapılmaya çalışıldığını, merhum Özal’dan beri liderlerin üzerine yıpratma operasyonları düzenlendiğini ifade etti.

Başbakan’a yapılan iftiraların millet nezdinde asla tutmadığını açıklayan Bağcı, “Ne Cemaat’in ne de  başka grupların şantaj, montaj ve tehditlerinden bir şey çıkmaz. Muhalefet bu yönde kulvar mücadelesi veriyor. Bu tarz ve yöntemler  milletin zerre kadar ilgisini çekmiyor. Sandık ve milletten daha iyi hakem olamaz. Muhalefet sandığın dili ile konuşmalı.  Başbakan’a her yerde dua ediliyor.” dedi.






Son Güncelleme: 08.03.2014 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.