Başka türlü fotoğrafta çıkamıyorum abi!

Yok Böyle Haber bu defa Hakimiyet'ten Recep Mebet'i yakaladı.

21 Kasım 2013 Perşembe 11:02
Başka türlü fotoğrafta çıkamıyorum abi!

Yok Böyle Haber Hakimiyet'ten arkadaşımız Recep Mebet'i bir fotoğraf karesine girmeye çalışırken çok kötü(!) yakaladı. 

AK
 Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Karadağ'ın Hakimiyet Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer'i ziyaretinde arkadaşımız Recep Mebet, oturduğu yerden fotoğraf karesine giriyor. Hem de gülerek poz veriyor. Sohbet koyu tabi. Recep de sohbete ortak oluyor.  

'Yok Böyle Haber'lik poz da böyle ortaya çıkıyor. 




habercim19.com






Son Güncelleme: 21.11.2013 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
komik 2013-11-21 11:20:22

süperr olmuş bu diziye devam edin insanların bu sıkıcı dünyada gülmeye de ihtiyaçları var

Avatar
Recep Mebet 2013-11-21 14:03:44

merhaba sayın editör, yukarıdaki haberle ilgili cevap hakkımı kullanmak istiyorum. öncelikle, söz konusu haberde olduğu gibi fotoğrafa girmeye çalışmadım. yani anlayacağınız ben fotoğraf meraklısı bir insan değilim. öte yandan haberle ilgili tarafların görüşüne başvurmamanız büyük eksiklik olmuş :-) sorsaydınız işin aslını anlatırdım. neyse şaka bir yana, habere mizahi bir bakış getiren habercim19 ekibini kutluyor, yayın hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Avatar
eren19 2013-11-21 14:41:46

sayın editör çok güzel bir konuya parmak basmışsınız, ben de bu arkadaştan muzdaribim. daha geçenlerde saat kulesinin önünde kızlarımla fotograf çektiriyordum aaa bir de ne göreyim nasıl ettiyse ismi geçen arkadaş fotograf kadrajına girmeyi başarmış..medyatikliğin de bir sınırı olmalı:)

banner165