Bayat’ta alt yapı silbaştan

2012 yılında Bayat’ın içme suyu ihtiyacını karşılayan 50 km uzunluğundaki içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarına başlanması ile beraber, çalışmalar esnasında bozulan caddeler ve yıllardır sıkıntılı olan yaya yolları şehir merkezinde sil baştan yenileniyor.

29 Haziran 2013 Cumartesi 09:36
 Bayat’ta alt yapı silbaştan

Bayat’ın 100 yıllık içme suyu problemini bitirecek projesinin hayata geçirilmesi ile altyapı sorunlarını ortadan kaldıran Bayat Belediyesi, 2013 yılında üst yapı çalışmalarına hızlı bir şekilde start verdi. Bayat Yeni Mahalle Çorum Caddesi’nde başlayan çalışmalar devam ediyor.

İlk etap çalışmalarında 6 bin m2 kilitli parke taş döşeme çalışması ve yaya yollarının yenilenmesi tamamlanmıştı. İkinci etap çalışmaları kapsamında 12 bin m2 kilitli parke taş döşeme çalışması ve yaya yollarının yenilenmesi devam ediyor.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “1960 yıllarında yapılan ve kullanım ömrünü doldurmuş olan sağlıksız içme suyu şebekesinin yeniden yapım işine 2012 yılında başlanarak verilmiş bir sözü daha gerçekleştirdik. İlçemize gelecek yıllarda planlı, projeli büyüyen, halkının refah seviyesi yüksek, mutlu bir yaşam tarzına kavuşturmayı hedefledikl. Şebeke çalışmaları devam ederken bozulan yolların tamiratları aralıksız devam ediyor. Yıllardır düzensiz olan şehir merkezindeki yol ve yaya yollarını sil baştan yeniliyoruz. Hedefimiz 2013 yılında hiçbir vatandaşımızın ayağını çamura değmeyecek ortamı sağlamak.” dedi.

Çorum Caddesi, Çankırı Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi'nde kilitli parke taş ve yaya yolu çalışmaların hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Ünlü, çalışmaların plan ve program dahilinde biteceğini de sözlerine ekledi.






Son Güncelleme: 29.06.2013 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.