Bu görüntü oldu mu şimdi?

Kutlu Doğum afişleri bir göstergedir bizim için.

15 Nisan 2014 Salı 16:07
Bu görüntü oldu mu şimdi?

İçinde bulunduğumuz hafta, Peygamber Efendimiz'in dünyaya teşriflerini hatırlatmak amacıyla Kutlu Doğum Haftası olarak kutlanıyor. Haftanın teması bu yıl 'SAMİMİYET'. 'Samimiyet' insan hayatında çok önemli bir mevzu. Her ne iş yapıyorsanız yapın, her ne hal içinde olursanız olun, 'samimiyet'tir uğraşınızı paha biçilmez kılan. 

Gelin görün ki, Kutlu Doğum Haftası için hazırlanan afişleri otobüs duraklarına yapıştırırken bile Peygamber Efendimiz'e duyduğumuz sevginin samimiyetinden uzağız. Öyle ya, başka türlü nasıl izah edilebilir, afiş asımındaki bu özensizlik, bu pespayelik. O zaman bırakın ansikpoledik tanımları ya da süslü püslü, cakalı, afili, boyumuzdan büyük sözleri. Koli bandı ile yapıştırılan Kutlu Doğum Haftası afişleridir bizim 'samimiyetimizin' ölçüsü. Çuvaldızını kendimize batırmanın zamanı gelmiş de geçiyor bile...





Son Güncelleme: 15.04.2014 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.