Bugün ne olmadı ki?!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çorum’da çok sayıda etkinlikle kutlandı. Deyim yerindeyse saat başı kadınlar günü ile aynı saatte 3-4 etkinlik vardı.

08 Mart 2014 Cumartesi 18:08
 Bugün ne olmadı ki?!


8 Mart Dünya Kadınlar Günü Çorum’da çok sayıda etkinlikle kutlandı. Deyim yerindeyse saat başı kadınlar günü ile aynı saatte 3-4 etkinlik vardı.

İşte habercim19’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili derlediği haberler:

Günün ilk etkinliği Sağlık Emekçileri Sendikası’nın Kahverengi Kafe’deki kahvaltısıydı. 10.30’da Çorum Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün Atatürk Anıtı’nda çelenk ve Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdiği renkli programı başladı. DTS’deki program sürerken, Eğitim-İş, üyesi hanımlara Şellale Kafe’de kahvaltı veriyordu. Saat 12.00’de CHP Kadınlar Kolu Kültür Merkezi’nde etkinlik yaptı. Aynı saatte AK Parti Buharaevler’de kadınlar için seçim bürosu açtı. Saat 13.00’ü bulduğunda üç etkinlik için muhabirler koşturuyordu. Biri TSO Kadın Girişimciler Kurulu’nun TSO salonundaki etkinliği; ikincisi Çorum Kadın Platformu’nun yürüyüş ve Hürriyet Parkı önündeki halaylı kutlaması; üçüncüsü de MHP’nin Afra1’deki kadınlar günü kutlamasıydı. Saat 13.30’da Kamil Koç, Gazi Caddesi’nde vatandaşlara karanfil dağıttı. Altı Nokta Körler Derneği dernek binasında sazlı sözlü kutlama yaptı. Lokantacılar Odası üyeleri ise öğle yemeğini aynı gün vesilesiyle İkinci Bahar’da yedi. Bargello Parfüm çalışanları ise yine caddeden geçen kadınlara karanfilli jest yaptı.


Değişen ne
?

Tabi bu arada gün bitti, akşam oldu. Bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü daha, kutlaması bol ancak toplumsal hayata baktığımızda pekte bir şeyin değişmediği bir gün olarak basın tarihinde renkli görüntülerle yerini aldı.







Son Güncelleme: 08.03.2014 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.