ÇAYKUR Güneydoğu’ya iddialı girdi

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği 2014 bayiler toplantısı hafta sonu Gaziantep’te gerçekleştirildi.

09 Haziran 2014 Pazartesi 16:04
 ÇAYKUR Güneydoğu’ya iddialı girdi


ÇAYKUR Genel Müdürlüğü’nün düzenlediği 2014 bayiler toplantısı hafta sonu Gaziantep’te gerçekleştirildi.


Dedeman Otel’de düzenlenen bayiler toplantısına ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYTAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yavuz Sütlüoğlu, ÇAYKUR ve ÇAYTAŞ yöneticileri ile Türkiye genelinden bayiler katıldı. Gaziantep toplantısına Çorum’dan Habercim19 Sahibi ve Genel Koordinatörümüz ÇAYKUR Bölge Bayii Şeyda Önen katıldı.


İki gün süren toplantı ve etkinliklerin açılışında konuşan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, kaçak çayın önüne geçmek için yöre halkının damak tadına uygun çay ürettiklerini söyledi. 

Kaçak çayın yoğun kullanıldığı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde ÇAYKUR'a ait çayların içilmesi noktasında çok daha kapsamlı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Sütlüoğlu,
"Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde daha önce Türk çayı içiliyordu, şimdi bu bölgeye yabancı menşeli çaylar girdi ve işgal etti. Bu işgali ortadan kaldıracak güçteyiz. Bu bölgede çalışmaları daha da sıklaştıracağız, 300 binin üzerinde eve ulaşmayı hedefliyoruz ve onlara ÇAYKUR çayını tattıracağız. 

Geçen sene Gaziantep ve Diyarbakır'ı pilot bölge seçmiştik. Bu sene bölgenin tamamında bu çalışmalarımızı yapacağız. Geçen yıl bu iki ilimizde önemli artışlar gerçekleştirdik. İnşallah bu yıl bu bölgedeki diğer vilayetlerimizde de önemli artışlar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. 

Kaçak çayın damak tadında bir çay yaptık. Bu çayın da testlerini bölgede yapıyoruz. Güneydoğu'da yaşayan kardeşlerimizin beğenisine sunuyoruz. Onlardan alacağımız geri dönüşlerle bu konudaki çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi.


ÇAYKUR’un piyasada büyük beğeni toplayan soğuk çayı Didi’ye de değinen Sütlüoğlu, “Didi 2013 yılında piyasaya girdi. ÇAYKUR olarak vatandaşı soğuk çayla tanıştırdık. Geçen yıl yüzde 20 Pazar payı elde ettik. Bu sene Pazar payımızı iki katına büyütmeyi hedefliyoruz.” Şeklinde konuştu.





Son Güncelleme: 09.06.2014 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.