ÇEKVA’dan burs duyurusu

Çorum Eğitim Kültür Vakfı (ÇEKVA)’nın 2013-2014 eğitim-öğretim yılı burs başvuruları 15 Ağustos - 30 Ekim 2013 tarihleri arasında www.cekva.org.tr adresli internet sitesi üzerinden gerçekleşecek.

26 Temmuz 2013 Cuma 19:00
 ÇEKVA’dan burs duyurusu

İnternet üzerinden yapılacak başvuru yalnızca ön başvuru olup, kayıt için gerekli belgeler elden vakfın İstanbul’daki merkezine ya da Çorum Temsilciliği’ne teslim edilecek.

Çorum nüfusuna kayıtlı (farklı ilden olup, orta öğretimini Çorum ve ilçelerinde tamamlamış olup, halen ailesi Çorum ve ilçelerinde ikamet edenler dahil), 4 yıllık üniversitede okumaya hak kazanmış, maddi desteğe ihtiyaç duyan ve başarılı (alttan 1 dersin dışında sorumluluğu olan öğrencilerin başvuruları sistemde otomatik olarak kabul edilmemektedir) öğrencilerin başvuruları kabul edilecek.





Son Güncelleme: 27.07.2013 14:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.