ÇESİAD Çorum’un sesi oldu

Çorum Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇESİAD) İstanbul’da yaşayan işadamı ve bürokratları Anadolu Hisarı’nda bulunan Kıyı Emniyeti Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programında buluşturdu.

25 Temmuz 2013 Perşembe 11:22
 ÇESİAD Çorum’un sesi oldu

ÇESİAD organizasyonunda ve ev sahipliğinde düzenlenen programa, Dernek Başkanı  Mehmet Yıldırım, Başkan Yardımcısı Muzaffer Canıdemir, Yargıtay üyesi Zihni Doğan, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Necati Şahin, ÇESİAD Kurucu Üyeleri Ahmet Lapacı, Murat Karaca , İhsan Şahin, Eski İSPARK A.Ş  Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, ÇESİAD yönetiminden İbrahim Sezikli, Cafer Özsoy, Mustafa Kuş, Seyit Aslan, Akif Güneş, Hasan Arslan, Av.Murat Başer ,Orhan Atak, Mehmet Karaca, sanatçıCemalettin Kurtoğlu, Sanatçı Recep Ergül, İstanbul Hakimi Metin Tamirci, Ümraniye Cezaevi Müdürü Mehmet Çıtak, Kağıthane Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Kartal Müftüsü Ümit Çimen, Maliye Bakanlığı Başmüfettişi Beytullah Yurttutan, ÇEKVA Genel Müdürü Erdal Karslı, Opr. Dr.Ahmet Nabi Kızmaz, Mali Müşavir Ahmet Kan, ORKİSAN Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Orhon, İstanbul Mobil Sağlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Gürsoy, eski Galatasaraylı  futbolculardan Bülent Alkılıç, Kargılı Mobilya Sahibi Hasan-Hakan Berber, mezun öğrenciler katıldı.    

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, katılımlarından dolayı tüm Çorumlu işadamları, bürokratlar ve davetlilere teşekkür ederek, “Dayanışma ve sevginin arttığı, 11 ayın sultanı Ramazan ayında iftar yemekleri birlik ve beraberliğin pekiştiği sofralardır. Bu anlamlı iftarda hemşehrilerimizle birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. ÇESİAD'ın kurulduğundan bu zamana kadar büyük ölçüde başarı elde etti. ÇESİAD'ın bursiyer sayısı giderek artıyor.” dedi.

Yemeğin ardından söz sırası alan Kartal Müftüsü Ümit Çimen, ÇESİAD'a başarılarından  dolayı kutladı, iftar duası yaptı.

Konuklar yemeğin ardından Ümraniye Meydanı’nda Ramazan boyunca açık olan ÇESİAD Çorum Tanıtım Standı'nı gezdiler.





Son Güncelleme: 25.07.2013 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165