ÇESİAD sahurda buluşturdu

Çorum Eğitimci Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇESİAD) her yıl düzenlediği geleneksel sahur programında Çorumlu hemşehrileri bir araya getirdi.

24 Temmuz 2013 Çarşamba 15:45
 ÇESİAD sahurda buluşturdu

Ümraniye Meydan’da gerçekleşen sahur pogramına ÇESİAD Dernek Başkanı Mehmet Yıldırım, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Necati Şahin, Yargıtay Üyesi Zihni Doğan, Kağıthane Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Ümraniye Hakimi İbrahim Çalışgan, Gebze Hakimi Selma Çalışgan, Ümraniye Cezaevi Müdürü Mehmet Çıtak, Kadıköy Saray Muhallebileri sahibi Osman Mavi Yıldız, Kadıköy Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Akmaz, ÇESİAD Kurucu Üyesi Ahmet Lapacı, Murat Lapacı, ÇESİAD yönetiminden Muzaffer Canıdemir, İbrahim Sezikli, Mustafa Kuş, Esat İnkaya, Hayrettin Özkaya, Seyit Aslan, Hasan Arslan, Tahsin Özcan, Mehmet Karaca, Orhan Atak, Udi sanatçı Cemalettin Kurtoğlu ve çok sayıda Çorumlu hemşehrimiz katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Yıldırım, katılımlarından dolayı tüm Çorumlular’a ve davetlilere teşekkür ederek, “Bu anlamlı sahurda hemşehrilerimizle birlikte olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.





Son Güncelleme: 24.07.2013 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165