Çorum’dan polis takviyesi

Sivas olaylarının 20’nci yıldönümü nedeniyle bugün düzenlenecek anma etkinlikleri öncesi kentteki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

02 Temmuz 2013 Salı 09:45
 Çorum’dan polis takviyesi

Sivas Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cumartesi gününden itibaren Sivas-Ankara, Sivas-Kayseri ve Sivas-Erzincan karayolu kent merkezi girişlerinde arama noktaları oluşturdu. Özel Harekât Şubesi ekiplerinin de görev aldığı güvenlik noktalarında özellikle başka il plakalı araçlar durduruldu. Araçlarda bulunanların üst araması ve bagaj kontrolleri ile kimlik sorgulamaları yapıldı. Aramalara bu sabah da devam edilecek. Kentteki polislere ek olarak Tokat, Yozgat, Çankırı, Erzincan, Çorum, Kayseri, Malatya ve Kahramanmaraş’tan gelecek Çevik Kuvvet polisleriyle birlikte anmada 2 bin 500 polis görev alacak. 2 Temmuz 1993 tarihinde Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri kapsamında kente gelen davetlilerin konakladığı Madımak Oteli’nin ateşe verilmesi sonucu 33 aydın, 2 otel görevlisi ve 2 eylemci olmak üzere 37 kişinin öldüğü olayla ilgili tek bir anma programı düzenlenecek.

(Hürriyet)





Son Güncelleme: 02.07.2013 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165