Dikkat çeken afiş!

Borsa’da ilk ürün Çorum Ticaret Borsası, 2013 yılı hasat dönemi ilk ürün temsili satış töreni gerçekleştirildi.

28 Haziran 2013 Cuma 11:45
 Dikkat çeken afiş!


Törenden daha çok borsa binasına asılan
afiş dikkat çekti. Afişte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ya borsaya verdiği destek ile yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

Bugün  saat 08.30’da Ticaret Borsası Kompleksi Satış Salonu’nda düzenlenen törene Vali Sabri Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat
, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, bazı daire müdürleri, AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanları ile çok sayıda tüccar ve üretici katıldı.


Hitit Fuar ve Festivali’ne katılan İzmir-Tire Halkoyunları Ekibi’nin gösteri ile başlayan tören, Borsa satış salonunda ilk ürün alımı ve plaket töreni ile devam etti.










Son Güncelleme: 28.06.2013 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165