Erbakan Vakfı kuruldu

Milli Görüş'ün efsane lideri eski Başbakan Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN'ın vasiyeti üzerine çalışmaları başlatılan 'ERBAKAN VAKFI' çalışmalarını tamamladı.

15 Haziran 2013 Cumartesi 15:08
 Erbakan Vakfı kuruldu


Vakıf senedinin resmi olarak teslim edilmesinin ardından yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi, Genel Başkan Başdanışmanı Dr.Fatih ERBAKAN tüm Milli Görüş Camiasına hayırlı olsun dilerlerinde bulundu. Erbakan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

'Merhum Liderimiz Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Hocamız'ın sağlığında, vefatı sonrası kurulmasını arzu ettiği ve evlatları tarafından yürütülmesini vasiyet ettiği 'ERBAKAN VAKFI' kuruluş çalışmaları resmiyet kazanmıştır.

14 Haziran 2013 Cuma günü, Cuma namazı sonrası Rahmetli Erbakan Hocamız'ın uzun yıllar Dış İlişkiler Danışmanlığını yapmış olan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Sayın Doğan BEKİN bey ve Rahmetli Hocamız'ın damadı Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sayın Mehmet ALTINÖZ tarafından Ankara'da bulunan Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne resmen başvuruda bulunulmuş ve ERBAKAN VAKFI resmi senedi yetkililere arz edilmiştir. Hayırlı olsun.

Merhum Liderimiz Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Hocamız'ın evlatları ve 40 yıllık dava arkadaşları tarafından yönetilecek olan bu vakıf, kuruluşu öncesi yapmış olduğumuz istişare toplantılarımızda tüm MİLLİ GÖRÜŞ camiası tarafından büyük bir heyecanla karşılanmış ve bu heyecan Merhum Liderimiz Erbakan Hocamız'ın vefatı öncesi teşkilat toplantılarında devamlı dile
getirdiği 'HEYECAN İSTİYORUM, HEYECAN İSTİYORUM HEYECAN İSTİYORUM' sözlerinin karşılığını bulacaktır inşallah.

Bütün MİLLİ GÖRÜŞ camiasını sevindirecek bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan duymuş olduğumuz memnuniyeti özelikle ifade etmek isteriz. Allah'ın izni ile hayırlı hizmetlere imza atacağından hiç şüphemiz olmayan 'ERBAKAN VAKFI'nın kuruluşunu duyurduğumuz bu gün vesilesi ile Merhum Liderimiz Erbakan Hocamıza olan özlemimizi bir kez daha dile geitirirken duamızı tekrar ediyoruz; 'Mekanı cennet,makamı ali olsun' AMİN.

Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz.'

Tımetürk





Son Güncelleme: 15.06.2013 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.