Erol Taşkan Demirer’den selam getirdi

Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan, oğlu Alperen Demirer’in tedavisi için Ankara’da bulunan Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer’den selam getirdi.

07 Aralık 2015 Pazartesi 13:53
Erol Taşkan Demirer’den selam getirdi

Hakimiyet Gazetesi Muhabiri Erol Taşkan, oğlu Alperen Demirer’in tedavisi  için Ankara’da bulunan Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirer’den selam getirdi. Mustafa Demirer’i Hacettepe Hastanesi’nde ziyaret eden Erol Taşkan, Hakimiyet Gazetesi’nde ziyaretle ilgili detayları anlatarak, Demirer’in selamını dostlarına ve arkadaşlarına iletti.

Taşkan, Haber-Yorum başlığı ile yayınladığı yazısında şunları dile getirdi;

“Oğlu Alperen Demirer’in trafik kazası geçirdiği günden beri Ankara’da evladının başında tedavisini takip eden  Yazı İşleri Müdürümüz kıymetli kardeşim Mustafa Demirer’i ziyaret ettim. Mustafa Demirer’in tüm dostlarımıza gönül dolusu selamlarını getirdim.

Enfeksiyon riski nedeniyle yeğenim Alperen’in yanına çıkmadım. Sadece Mustafa ile görüşmekle kifayet ettiğimiz ziyarette, Alperen’in durumu hakkında da bilgi aldık. Çok şükür yeğenimizin durumu her geçen gün iyiye gidiyor. Nasip olursa, 3-5 gün içerisinde bir operasyon daha geçirecek. Allah arayıp sorandan razı olsun, sayısız telefon alıyoruz bu konuda. O nedenle Alperen’in durumu hakkında da genel bir açıklama yapmış olalım.

Sürekli görüşüyor olmamıza rağmen, işlerimizin yoğunluğundan ziyaret fırsatı bulamadığım kardeşimi, ak sakallara bürünmüş olarak karşımda buldum. Ak sakallar da yakışmış ayrıca.

1980 yılından beri öz kardeşim ve aynı zamanda dostum olan Mustafa Demirer’i, her zaman ki haliyle metanetli gördüm çok şükür. Şu hayatta her ne ile karşılaşırsa karşılaşsın sabrı kendisine yol eden kıymetli kardeşime yine sabır düştü. “Hayırlısı” diyerek başladığı sohbette, biraz Alperen’in sağlık durumundan, biraz gelip gidenden, biraz da Çorum’dan sohbet ettik. Yazıp çizdiğimizi internetten takip ediyor olsa da, raporumuzu yüzyüze ifade ettik.

“Genel olarak telefonlara bakıp cevap vermeye çalışsam da, açamadığım ya da geri dönemediğimi olabiliyor. O nedenle telefonunu açamadığım arkadaşlarımızdan ve dostlarımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum.” diyerek, durumunu özetleyen Mustafa Demirer, tüm arayan, soran, dua ve iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyor.

Soğuk havaya rağmen bir saat oturup hasret giderdikten sonra, değerli bacım Gülesin’le de görüştük ev ondan da tüm dostlarımıza selam getirdik. Eşini bir an olsun yalnız bırakmayıp, evlatları için seferber olan Gülesin’e de, kardeşim Mustafa’ya da sabır ve kuvvet diliyorum. Allah evlatlarını bağışlasın, tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah.

Rabbim, herkesin evladını görünür-görünmez kaza ve belalardan muhafaza eylesin.” (AMİN)

Son Güncelleme: 07.12.2015 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.