Erzen Habercim 19’u kutladı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Habercim 19’un birinci kuruluş yıldönümünü kutladı.

31 Ocak 2014 Cuma 11:39
 Erzen Habercim 19’u kutladı

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Habercim 19’un birinci kuruluş yıldönümünü kutladı.

Habercim19 Sahibi ve Genel Koordinatörü Şeyda Önen ile görüşen Erzen, Habercim19’un yayıncılıkta çok kısa sayılabilecek bir sürede adından söz ettirerek başarılı bir çizgi yakaladığını söyledi.  

Habercim19’un gerek habercilik refleksi gerekse görselliği ile okurların dikkatini çektiğini belirten Erzen,  sitenin Çorum’da internet gazeteciliğinde önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade etti.

Habercim 19’un Çorumlu’nun ekseriyeti tarafından beğenildiğini, bugüne kadar sürdürdüğü başarılı yayıncılığını bundan sonra da devam ettireceğine yürekten inandığını belirten Erzen,  “Habercim19 doğrudan taraf, ilkeli ve hızlı haberciliğin adresi olma yolunda hızla ilerliyor. Yayın hayatınızda başarılar diliyorum.” Dedi.








Son Güncelleme: 31.01.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165