Gönüllüler iftarda buluştu

Türkiye Teknik Elemanları Vakfı Çorum Şubesi’nin düzenlediği iftar programı gönüllüler ve davetlilerin katılımı ile gerçekleşti.

25 Temmuz 2013 Perşembe 17:40
 Gönüllüler iftarda buluştu


Programa, kamu ve özel sektörün değişik kesimlerinde çalışan uzman, mühendis ve teknik elemanlar katıldı.

TÜTEV Çorum Şube Başkanı Atak Gevher, Türkiye’nin farklı insan topluluklarının bir araya gelmesiyle meydana gelen, kültürel zenginliği fazla, büyük bir ülke olduğunu söyledi.

Gevher, yaptığı konuşmada şöyle dedi; “İnanç ve anlayışı ne olursa olsun, her
kesimden insanlarla bir toplantıda, bir yemekte karşılıklı bilgi alışverişinde, ortak bir projede bir araya gelmek, herkesi konumunda kabul etmek büyük milletlerin işidir. Biz bu konuda şanslıyız. Gerek ekonomik zenginliğimiz, gerekse kültürel zenginliğimiz tüm dünyayı kıskandıracak niteliktedir. Eğer el ele verirsek ve bir birimizi sever, saygı duyar, böyle güzel organizasyonlarda bir araya gelmeye devam edersek inanın bütün dünya bizleri parmağıyla gösterecek ve hayranlıkla izleyecektir.

İşte bu mübarek Ramazan ayında olduğu gibi böyle güzel aylar, güzel günler insanların birbirlerine en fazla ihtiyaç duyduğu zamanlardır. Bir kere daha kendimiz olmalıyız, Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde  ortak bir paydada  birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız. İftar programına katılan, gönül köprüleri kuran, emeği geçen tüm teknik elemanlara bu güzel beraberlikten dolayı teşekkür ederim.”

İftar programına katılan davetliler ise, iftar organizasyonu ile teknik elemanların birlik ve beraberliklerinin sağlanması, tanışıp kaynaşmaları için nezih bir ortamın oluştuğunu, bu tür sosyal faaliyetlerin artarak devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdiler.





Son Güncelleme: 25.07.2013 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.