Haydi kepler havaya

Özel Pınar Ortaokulu 8. sınıf mezuniyet gecesi, önceki gün veli ve öğretmenlerin katılımıyla Anitta Otel’de gerçekleşti.

07 Haziran 2013 Cuma 03:42
 Haydi kepler havaya

Sınıf öğretmeni Özgür Zihar’ın koordine ettiği geceye Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Özel Pınar Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Tığlı, Müdür Yardımcısı Sadık Genç, Okul Aile Birliği Başkanı Rüştü Çağlar, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Orhan Polattaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ekin Çöphüseyinoğlu ve Arda Kayılı’nın sunduğu programın açış konuşmasını Özel Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu yaptı. Öğrencilerine eğitim ve sosyal yaşamlarında başarılar dileyen Alpoğlu, bu gecenin bir ayrılış değil yeni bir başlangıç olduğunu, bundan sonraki eğitim hayatlarında 8. sınıf öğrencileri ile lisede de beraber olmak istediğini ifade etti.

Sınıf öğretmeni Özgür Zihar da, perde arkasından yaptığı etkileyici konuşmasıyla davetlileri duygulandırdı. Öğrencilerine olan sevgisini dile getiren Zihar, onları unutmanın mümkün olmayacağını da ifade etti.

Yemek ikramı ve slayt gösterisi ile devam eden programın ikinci bölümünde kürsüye gelen Zeynep Akpınar, arkadaşlarının duygu ve düşüncelerini anlatan bir konuşma yaptı.

Temsili belgelerini velileri eşliğinde alan öğrenciler, günün anısına öğretmen ve aileleri ile birlikte fotoğraf çektirdiler. Mezuniyet pastasını da birlikte kesen idareci ve öğrenciler, daha sonra halaylar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Öğrenciler gece sonunda, öğretmenlerinin emeklerini unutmayacaklarının bir göstergesi olarak öğretmenlerine hediyeler verdiler.




Son Güncelleme: 07.06.2013 03:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.