Hem iş hem teşekkür ziyareti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha metin Alkan, Sungurlu’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

26 Temmuz 2013 Cuma 17:03
 Hem iş hem teşekkür ziyareti

Alkan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri, Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ile birlikte Sungurlu’nun önde gelen sanayi kuruluşlarına nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Alkan ilk ziyaretini, Sungurlunun önde gelen sanayi işletmelerinden birisi olan SUN-KA Kâğıt Fabrikası’na gerçekleştirildi. Aynı zamanda Sungurlu Meslek Yüksekokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı olan SUN-KA Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Öztekin ve Genel Müdür Yardımcısı Levent Öztekin tarafından karşılanan Rektör,  fabrikayı gezerek işletme hakkında çeşitli bilgiler aldı. Zeki Öztekin, atık kağıtların yeniden işlenmesi yoluyla karton imalatı gerçekleştirmek amacıyla 1989’da kurulan SUN-KA’nın, deneyimi, sürekli gelişen ürün kalitesi ve yeni teknolojilerin kullanımı ile gerek ulusal gerekse uluslar arası pazarlarda önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Rektör Alkan, daha sonrasında BAKTAT’a geçti. Alkan, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile kısa bir süre önce torununu kaybeden Halil Baklan’a taziye ziyaretinde bulunarak, sabır diledi. Ziyarette Sungurlulu işadamı Haydar Ali Öztaş da bulundu.

Alkan’ın, bir sonraki ziyareti Sungurlu Belediyesi’ne oldu. Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Başkan Yardımcıları Veysel Dorukoğlu ve Erol Erkoç tarafından karşılanan Alkan, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya’dan belediye ile Sungurlu Meslek Yüksekokulu kampüs çalışmalarındaki son durum hakkında bilgi paylaşımında bulundu.  Selahaddin Uzunkaya, yapmış olduğu değerli çalışmalardan dolayı Rektör Prof. Dr. Alkan’a teşekkür ederek, Sungurlu Saat Kulesi maketi ve Sungurlu Belediyesi flaması takdim etti.

Rektör Alkan, Sungurlu ilçesindeki son ziyaretini Sungurlu Kaymakamlığına yaptı. İzmit-Dilovası Kaymakamlığına atanan Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Rektör, Sungurlu Meslek Yüksekokuluna katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.









Son Güncelleme: 26.07.2013 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.