Herkes İl Başkanı'yla, Külcü Merkez İlçe Başkanı'yla

Belediye Başkan adayları seçim çalışmaları için sokakları arşınlarken...

06 Mart 2014 Perşembe 11:35
Herkes İl Başkanı'yla, Külcü Merkez İlçe Başkanı'yla

30 Mart için geri sayım başladı, iktidarıyla, muhalefetiyle partiler seçim çalışmalarına yoğunlaştı. 

AK Parti, CHP, MHP Belediye Başkanları cadde cadde, sokak sokak esnafı, vatandaşı ziyaret ediyor, kendi deyimleriyle sıkılmadık el bırakmamaya gayret gösteriyorlar. 

Bu çalışmalar sırasında Yok Böyle Haber'in bir şey dikkatini çekti. CHP adayı Kenan Nuhut İl Başkanı Cengiz Atlas ile birlikte; MHP Belediye Başkan adayı Ercan Daşdan İl Başkanı İsmail Lek ile birlikte; AK Parti Belediye Başkan adayı Muzaffer Külcü ise hep Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile birlikte. AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan çalışmıyor demiyoruz tabi, ama  Belediye Başkan adayı Külcü ile seçim çalışmasında şimdiye kadar hiç yan yana göremedik, niyeyse?






habercim19





Son Güncelleme: 06.03.2014 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Avcu 2014-03-06 11:57:25

çünkü diğerleri sadece belediye seçimlerinin çorumda olacağı mantığıyla hareket ederken il başkanı sami ceylan ise ilçelerinde nabzını yoklayıp orada da seçim çalışmalarını sürdürüyor çok mantıklı beceee.

Avatar
Ayhan bermek 2014-03-06 16:03:51

Çünkü il başkanı ile araları serin

Avatar
sedat mesci 2014-03-06 20:03:14

ilçeleri sıkı tutuyor mantığı ile bile olsa yanlış bi davranış bence.. hani birlik bütünlük.. menfaatler çakışınca yalanmı oluyo bunların hepsi..en azından önemli programlarda birlikte görünmeleri gerek yalandan da olsa..

Avatar
Osman 2014-03-06 20:06:37

Kimse öküz altında buzağı aramasın. tam bir dayanışma ve işbirliği ile herkes vazifesini yapıyor diğer partilerin ilçede seçim kazanmak gibi bir dertleri olmadığı için bütün enerjilerini merkezde sarfediyorlar her zaman söylendiği gibi hedef Ak Parti de 14 te 14