Hoş bir sâdâ bırakmak…

Vali Sabri Başköy ve eşi Fatma Başköy, görev sürelerini tamamlayan Vali Yardımcısı Hüseyin İçten ve kaymakamlara veda yemeği verdi.

26 Temmuz 2013 Cuma 15:55
 Hoş bir sâdâ bırakmak…


İçişleri Bakanlığı’nın  Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi ile Çorum’da görev sürelerini dolduran, Vali Yardımcısı Hüseyin İçten, Osmancık Kaymakamı İbrahim Küçük, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, İskilip Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Laçin Kaymakamı Atıf Çiçekli, Dodurga Kaymakamı Bülent Güven, Oğuzlar Kaymakamı Halil İbrahim Çelik ve Kargı Kaymakam V. Hakan Engin için Vali Sabri Başköy tarafından verilen veda yemeğine, Garnizon Komutanı Albay Hakan Saraç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları ile protokol eşleri katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Vali Yardımcısı Hüseyin İçten ve kaymakamlar, Vali Başköy ile görev yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Yardımcısı Hüseyin İçten ve kaymakamlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Vali Sabri Başköy; “Milletimize hizmet etme onuruna sahip olan bürokratlar için önemli olan hoş sada bırakmaktır. Ben sizlerin görev yaptığınız süre içerisinde elinizden gelen gayreti göstererek bu hoş sadayı bıraktığınıza inanıyorum. Gideceğiniz yeni görev yerlerinizde de aynı azim ve heyecanla görevlerinizi başarıyla ifa edeceğinizden inancım tamdır. Sizlere aileleriniz ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.







Son Güncelleme: 26.07.2013 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165